close
تبلیغات در اینترنت

ترجمه مقاله بررسی رستوران های چینی در آمریکا

بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما

ترجمه مقاله بررسی رستوران های چینی در آمریکا

بازدید: 119
دسته بندی: دانلود فایل,
ترجمه مقاله بررسی رستوران های چینی در آمریکا
عنوان انگلیسی مقاله: Perceptions of Chinese restaurants in the U.S
عنوان فارسی مقاله: مشاهدات مربوط به رستوران های چینی در آمریکا. 
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 13
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
این مطالعه به بررسی نقطه نظر مشتریان امریکایی نسبت به رستوران های چینی در کشورشان با استفاده از روش تحلیل عملکردهای مهم (IPA) می پردازد. همچنین این بررسی نشان می دهد که چه خصوصیاتی از رستوران های چینی  رضایت مشتریان امریکایی  و تمایل رفتاری ان ها را تحت تاثیر قرار می دهد.ا. IPA (روش های تحلیلی عملکرد) نشان داده است که نظافت محیط و سرویس منظم دو نمونه از موارد مهمی می باشند که رستوران های چینی می توانند در این زمینه بهبود داشته باشند. علاوه بر این، طعم غذا و قابل اطمینان بودن خدمات به نظر، به عنوان مشخصه های اصلی برای موفقیت رستوران های چینی می باشند. در مجموع، این بررسی نشان می دهد که کیفیت غذایی، قابل اطمینان بودن خدمات و نظافت محیط سه نمونه از مشخصه های کلیدی برای ایجاد  رضایت در مشتریان و تعامل رفتاری مثبت بعد از خوردن غذا در می باشد. مدیران رستوران های چینی می بایست به طور منطقی به تخصیص منابع محدود خود به خصوصیات رستوران براساس مشارکت آن ها برای رضایت مشتریان و تمایلات رفتاری آن ها بپردازند.
کلیدواژه: رستوران چینی، ویژگی های رستوران، رضایت مشتری، تمایلات رفتاری، تحلیل اهمیت و عملکرد
1. مقدمه: 
ایالات متحده امریکا کشوری چند فرهنگی و با قومیت های مختلف می باشد و این تنوع چند ملیتی بودن به طور مستمری رو به افزایش می باشد. یکی از بازتاب های مربوط به این تنوع فرهنگی و نژادی، تنوع و رونق رستوران ها در بازار خدمات غذایی در امریکا می باشد. بازار مربوط به این گونه غذاها در امریکا منجر به 75 میلیون فروش در سال می گردد که حدود 65 درصد از آن در ارتباط با صنایع خدمات دهنده مواد غذایی می باشد. با این وجود رشد سریع رستوران های قومی به طور کلی تنها به دلیل افزایش تعداد مهاجران جدید نیست . در واقع 75 درصد از مصرف این گونه غذاها مربوط به مشتریان غیر بومی می باشد. به دنبال تغییر سبک زندگی، استفاده از غذاهای بیرون از خانه رایج تر گشته و بسیاری از مشتریان نیازمند استفاده از غذاهایی با طعم جدید و تجارب جدیدتر می باشند.

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

این مطلب در تاریخ: یکشنبه 06 ارديبهشت 1394 ساعت: 19:58 منتشر شده است
نظرات()

نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

ورود کاربران

نام کاربری :
رمز عبور :

» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

تبلیغات

متن

آمار


آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 7

آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 1,134
بازدید دیروز بازدید دیروز : 4,827
آي پي امروز آي پي امروز : 38
آي پي ديروز آي پي ديروز : 203
بازدید هفته بازدید هفته : 18,380
بازدید ماه بازدید ماه : 86,960
بازدید سال بازدید سال : 327,795
بازدید کلی بازدید کلی : 2,399,403

اطلاعات شما اطلاعات شما
آی پی آی پی : 23.20.245.192
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
تاریخ امروز امروز : جمعه 31 فروردین 1397

خبرنامه

براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

تصویر ثابت