close
تبلیغات در اینترنت

ترجمه بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی

بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما

ترجمه بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی

بازدید: 153
دسته بندی: دانلود فایل,
ترجمه بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی

 جزئیات بیشتر این محصول:
عنوان انگلیسی مقاله: Optimizing chocolate production through traceability: Areview of the influence of farming practices on cocoa bean quality
عنوان فارسی مقاله: بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی:بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائو
دسته: 
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 37

ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.

چکیده:

با توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی در حال حاضر امکان مبادله کقدار قابل توجه داده ها از طریق زنجیره عرضه مواد غذایی وجود دارد. شیوه های کشاورزی ارگانیک توسط کشاورزان کاکائو با اعمال زنجیره تامین شکلات به شدت تحتتاثیر پارامترهای کیفیت مختلفی از جمله شکلات بوده است. با این حال اطلاعات مربوط به این اعمال به طور معمول بر تولید کننده شکلات نمی رسد. در نتیجه مشخصات بسیاری از مواد خام را نمی توان در عملیات در نظر گرفته و تاثیر آن را در فرایند تصمیم گیری مربوط به تولید شکلات دید. در سال های اخیر بسیاری در مطالعات در زمینه بررسی تاثیر فعالیت هایب کشاورزی  خاص در تولید دانه های کاکئو و پارامترهای کیفیت شکلات انجام شده است. با این حال هیچ تجزیه و تحلیل جامعی از متغیرهای فرایند در زنجیره انجام نشده و اثراتی برروی کیفیت دیده نمی شود. در این مقاله با بررسی و طبقه بندی منابع موجود در این بحث از نظر متغیرهای پروسه در سراسر زنجیره و اثرات آنها بر  کیفیت و عطر وطعم دانه های کاکائو و محصول نهایی شکلات را انجام داده ایم. پس از تجزیه و تحلیل مطالعات قبلی قادر به  شناسایی مزایای بالقوه با استفاده از داده های مربوط به فعالیت های کشاورزی در فرایند تولید عملکرد را کاهش داده و جهت برای تولید شکلات در اینده را به همراه دارد.

فهرست:

1-مقدمه

2-متغیرهای زنجیره

2-1 کشاورزی

2-1-1 ارقام

2-1-2 فصل زراحی در کشور مبدا

2-2 ذخیره سازی پوسته و غلاف

2-3 تخمیر

2-3-1 روش های تخمیر

2-3-2 تخمیر به روش میکروبی

2-3-3 مدت زمان تخمیر

2-3-4 هوادهی در طول تخمیر

2-3-5 مواد استارتر

2-4 خشک کردن

2-4-1 مدت زمان و درجه حرارت

2-4-2 روش های خشک کردن

2-5 حمل و نقل

3 بحث در مورد منافع بالقوه

3-1 مشخصات طعم

3-2 بهینه سازی فرایند

3-3ارتقای سلامت

4-تحقیقات بیشتر

5نتیجه گیری

6تقدیر وتشکر

7منابع


جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

این مطلب در تاریخ: پنجشنبه 14 خرداد 1394 ساعت: 11:10 منتشر شده است
نظرات()

نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

ورود کاربران

نام کاربری :
رمز عبور :

» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

تبلیغات

متن

آمار


آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 14

آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 1,255
بازدید دیروز بازدید دیروز : 4,827
آي پي امروز آي پي امروز : 47
آي پي ديروز آي پي ديروز : 203
بازدید هفته بازدید هفته : 18,501
بازدید ماه بازدید ماه : 87,081
بازدید سال بازدید سال : 327,916
بازدید کلی بازدید کلی : 2,399,524

اطلاعات شما اطلاعات شما
آی پی آی پی : 23.20.245.192
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
تاریخ امروز امروز : جمعه 31 فروردین 1397

خبرنامه

براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

تصویر ثابت