close
تبلیغات در اینترنت

کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما

کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

بازدید: 151
دسته بندی: دانلود فایل,
کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

 

کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

ماکارونی نوعی خمیر خشک خوراکی است که به شکل‏های گوناگون درآورده می‏شود آرد مصرفی در ماکارونی آرد حاصل از گندم دوروم به نام سمولینا است که در ایران معمولاً از آرد نول استفاده می‏کنند دانلود پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده خرید مقالات،پایان نامه ها و پروژه های پایانی کارشناسی صنایع غذایی سیستم همکاری در فروش فایل فایلینا

دانلود پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

سمولینا
ماکارونی
گندم دوروم
ماکارونی غنی شده
دانلود پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده
خرید مقالات،پایان نامه ها و پروژه های پایانی  کارشناسی صنایع غذایی
سیستم همکاری در فروش فایل فایلینا
همکاری در فروش فایل
همکاری در فروش
فروش فایل
انجام پروژه و پایان نامه
fileina
مقالات ترجمه شده
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 8343 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 92

پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

 
 
چکیده:
ماکارونی نوعی خمیر خشک خوراکی است که به شکل‏های گوناگون درآورده می‏شود. آرد مصرفی در ماکارونی آرد حاصل از گندم دوروم به نام سمولینا است که در ایران معمولاً از آرد نول استفاده می‏کنند. مواد اصلی تشکیل‏دهنده ماکارونی آرد و آب می‏باشد و مواد فرعی یا افزودنی‏های ماکارونی شامل تخم‏مرغ، شیرخشک، پودر سبزی‏هایی مانند سیر، پیاز، آب و اسفناج، آب هویج، آب گوجه‏فرنگی، گلوتن، نمک، ادویه‏ها و نیز مواد غنی‏کننده‏ای مانند کلسیم، آهن و ویتامین‏های A و B کمپلکس می‏باشد. کارخانه ماکارونی دارای قسمت‏های مختلفی از جمله آردخانه، سالن تولید، گرم‏خانه، سالن بسته‏بندی، انبار کارخانه، آزمایشگاه، اتاق برق و ... است.
آزمایش‏هایی که در کارخانه ماکارونی صورت می‏گیرد، شامل آزمایش‏های شیمیایی و آزمایش‏های میکروبی است. آزمون‏های شیمیایی نظیر میزان رطوبت، میزان خاکستر، PH، کل مواد جامد در آب، پخت، وزن محصول پس از پخت.آزمایش‏های میکروبی هم مانند: تعداد با سیلوس سرئوس، تعداد کپک و شمارش کلی میکروب‏ها می‏باشد. 
 
 
 
کلمات کلیدی:

سمولینا

ماکارونی

گندم دوروم

ماکارونی غنی شده

 
 
 
مقدمه
پدیده‌های پویای فرهنگی در یک جامعه گذشته از تأثیر در ساختارهای دیگر زندگی از قبیل روابط اجتماعی مسکن بهداشت آموزش و غیره... کم و بیش در نوع تغذیه و موارد مصرفی آن جامعه نیز تأثیر مستقیم داشته و بسته به وضعیت اقتصاد جامعه و اغلب جوامع دگرگونیهای کاملاً مشخص در وضع و نوع تغذیه بوجود آورده است.لذا همین امر سبب شده است که اقشار مختلف جامعه در میان غذاهای متنوع دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفی را با در نظر گرفتن دو فاکتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی در برنامة غذایی خود قرار دهند.
 
در این میان یکی از انواع غذاهایی که با توجه به معیارهای مورد اشاره مورد توجه اقشار مختلف مردم قرار گرفته است انواع رشته‌های آش و پلویی و ماکارونی می‌باشد که گذشته از ظاهر مطلوب وتطابق با تحولات فرهنگی از جنبة اقتصادی نیز مقرون به صرفه است. زیرا مادة اولیه آن آرد گندم است که خوراک اصلی و دائمی ما را تشکیل می‌دهد.در جهان امروز هفتاد درصد از پروتئین از منابع گیاهی به دست می‌آید و فقط سی درصد از کل مصرف انسان از منابع حیوانی تأمین می‌گردد. اما 50% از پروتئین منابع گیاهی به تنهایی از غلات بدست می‌آید.
 
 
 
 
فهرست مطالب
چکیده(پیشگفتار)1
مقدمه2

تاریخچه ماکارونی در جهان4

تاریخچه ماکارونی در ایران7

انواع ماکارونی9
 

فصل اول: کلیات غنی‌سازی مواد غذایی

1-1 تقویت غذا11
2-1 ابتکار و خلاقیت در غذا12

3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده14

1-3-1 محصولات ماکارونی غنی شده با پروتئین تقویت شده16

2-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده شیری19

3-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده با شیر بدون چربی21
4-3-1 محصولات رشته فرنگی سبزی‌دار23

5-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده سبزی‌دار25

6-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده با گندم و سویا26
 

فصل دوم: اضافه کردن انواع ریزمغذی‌ها در تکنولوژی غذا

1-2 ویژگی‌های غلات29

1-1-2 طبقه‌بندی گندم بر اساس مصرف 30

2-1-2 مشخصات فیزیکی دانه گندم32
3-1-2 عوامل موثر در کیفیت گندم34
4-1-2 گندم دوروم35
5-1-2 ویژگی‌های گندم دوروم37
2-2 سمولینا40

1-2-2 دلایل استفاده از سمولینا41

2-2-2 ویژگی‌های سمولینا و ابعاد آن42

3-2-2 عوامل موثر در کیفیت سمولینای ماکارونی43

3-2 افزودنی‌های مواد غذایی به ماکارونی45

1-3-2 ویژگی‌های مواد افزودنی به ماکارونی46

2-3-2 طبقه‌بندی افزودنی‌ها47
3-3-2 میزان مواد افزودنی به محصول ماکارونی51
4-2 ارزیابی حسی محصول نهایی52
 

فصل سوم: تجهیزات مورد استفاده در کارخانه ماکارونی

1-3 انواع روش‌های تولید54
1-1-3 روش غیرپیوسته54
2-1-3 روش پیوسته یا مداوم57
2-3 ماشین‌آلات مورد نیاز کارخانه59
1-2-3 ماشین‌آلات در سیستم‌های غیرمداوم61
2-2-3 ماشین‌آلات در سیستم‌های مداوم62
3-2-3 دستگاه پرس ماکارونی63
4-2-3 کاتر نیمه‌اتوماتیک64
5-2-3 دستگاه اسپریدر65
6-2-3 بسته‌بندی ماکارونی66
3-3 چارت تولید ماکارونی (خط تولید)72
 
فصل چهارم
1-4 بحث و نتیجه‌گیری73
2-4 پیشنهادات75
 
 

دانلود پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده


این مطلب در تاریخ: شنبه 26 ارديبهشت 1394 ساعت: 12:32 منتشر شده است
نظرات()

نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

ورود کاربران

نام کاربری :
رمز عبور :

» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

تبلیغات

متن

آمار


آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 7

آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 1,769
بازدید دیروز بازدید دیروز : 2,422
آي پي امروز آي پي امروز : 128
آي پي ديروز آي پي ديروز : 287
بازدید هفته بازدید هفته : 20,522
بازدید ماه بازدید ماه : 50,512
بازدید سال بازدید سال : 124,494
بازدید کلی بازدید کلی : 2,196,102

اطلاعات شما اطلاعات شما
آی پی آی پی : 54.82.78.213
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
تاریخ امروز امروز : یکشنبه 29 بهمن 1396

خبرنامه

براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

تصویر ثابت