close
تبلیغات در اینترنت

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

بازدید: 110
دسته بندی: دانلود فایل,
فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

 

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

دانلود مقاله فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی خرید مقالات،پایان نامه ها و پروژه های پایانی کارشناسی صنایع غذایی سیستم همکاری در فروش فایل فایلینا

دانلود فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

تجهیزات برودتی
انجماد مواد غذایی
فن آوری های کرایوژنیک
فن آوری های بدیع انجماد برودتی
دانلود مقاله فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی
خرید مقالات،پایان نامه ها و پروژه های پایانی  کارشناسی صنایع غذایی
سیستم همکاری در فروش فایل فایلینا
همکاری در فروش فایل
همکاری در فروش
فروش فایل
انجام پروژه و پایان نامه
filein
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 35 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 13

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

 
چکیده 
 فن آوری های بدیع انجماد برودتی می توانند برای تولید محصولات غذایی منجمد با کیفیت بالا به کار بروند. یک بررسی اخیر از امتیازنامه های صدوریافته در سراسر جهان نشان داد که تنها 2/1% از کل امتیازنامه های واگذار شده برای کاربرد روشهای برودتی در 11 سال گذشته در مورد فن آوری غذاهای منجمد بوده است. پتانسیل توسعه فرآیندها و تجهیزات برودتی جدید هنوز هم بسیار زیاد است.این مقاله ارائه ای بنیادی از انجماد برودتی و مسیر حرکت فن آوری های انجماد مواد غذایی است و بیانگر توسعه امکانات برودتی در دهه گذشته است.کاهش  کیفیت محصول هنگامیکه از سیستم های برودتی با دانش ناکافی از محصول یا زنجیره سرمای ناقص بعد از انجماد برودتی استفاده می کنیم , رخ میدهد. همچنین تبلور مجدد, تخریب مکانیکی و غیره مورد بحث قرار گرفته است.
 
 
 
کلمات کلیدی:

تجهیزات برودتی

انجماد مواد غذایی

فن آوری های کرایوژنیک

فن آوری های بدیع انجماد برودتی

 
 
 
مقدمه
در مورد فرآوری ماده غذایی, استرالیا با رشد تقریبا 36% در دهه گذشته دارای وسیعترین صنایع است.(International team,2000) یکی از استراتژی های کلیدی برای ارتقا مزایای صنایع غذایی استرالیا, افزایش ارزش مواد غذایی و طولانی کردن مدت انبارداری تولیدات با ارزش از طریق عملیاتی نظیر انجماد است. این صنعت همیشه به راههای ابتکاری از تولید مواد غذایی منجمد با کیفیت بالا و روشهای نگهداری این کیفیت تا نقطه مصرف توجه داشته است. فن آوری برودتی می تواند پاسخگوی این نیازها باشد.سردسازی برودتی با قابلیت انبساط مبردهای گازی مثل آرگون, اکسیژن, هیدروژن, نیتروژن, دی اکسید کربن و غیره مرتبط است که بنابر فشار اتمسفری تبخیر یا در دماهای پایین تصعید می شوند. در صنایع غذایی مبردهای معمول نیتروژن و دی اکسید کربن هستند.برخی از مزایای انجماد برودتی و سردکردن شامل کاهش دادن زمان خنک شدن و انجماد, کاهش آب زدایی (دهیدراته شدن) و زیان چکیدن آن و بهبود ترکیب تولیدات ناشی از رشد کریستالهای کوچک یخ می باشد.
 
یک بررسی از امتیازنامه های صدور یافته برای صاحبان امتیاز در ایالات متحده, ژاپن, اداره صدورامتیاز جهانی (PCT) و کشورهای اروپایی اصلی صورت گرفت. این بررسی نشان داد که 4604 امتیازنامه واگذار شده در 11 سال گذشته در مورد فن آوری برودتی در اغلب 23 میدان صنعتی مهم جهان شامل مهندسی پلیمر, مهندسی شیمی و نیمه رساناها که از جمله آن هستند, از اینها تنها 57 امتیازنامه مربوط به توسعه و ارتقای فن آوری انجماد برودتی در مورد مواد غذایی است که آن هم بیانگر 2/1 % از کل می باشد. . پتانسیل توسعه فرآیندها و تجهیزات برودتی جدید هنوز هم بسیار زیاد است.
 
 
 
فهرست مطالب

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی1

چکیده1
1- مقدمه2

2- مکانیسم های انتقال حرارت حین انجماد برودتی3

1-3 صدور کیفیت در محصولات منجمد6

1-1-3 دهیدراته شدن و چروکیدگی6
2-1-3 فعالیت میکروبی7

3-1-3 نیروهای چسبنده (اتصال دهنده) محصول حین انجماد8

4-1-3 تبلور مجدد8
5-1-3 تخریب مکانیکی (شکستگی انجمادی)9
4- تجهیزات برودتی و روشها : تبیین هنر9

1-4 منجمدکننده های شناور11

2-4 تونل و فریزرهای حلزونی (مارپیچی)11
3-4 فریزرهای اصابتی برودتی12
5- نتیجه گیری13
 

دانلود فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی


این مطلب در تاریخ: چهارشنبه 23 ارديبهشت 1394 ساعت: 11:33 منتشر شده است
نظرات()

نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

ورود کاربران

نام کاربری :
رمز عبور :

» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

تبلیغات

متن

آمار


آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 6

آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 924
بازدید دیروز بازدید دیروز : 2,247
آي پي امروز آي پي امروز : 62
آي پي ديروز آي پي ديروز : 105
بازدید هفته بازدید هفته : 924
بازدید ماه بازدید ماه : 8,540
بازدید سال بازدید سال : 8,540
بازدید کلی بازدید کلی : 1,923,125

اطلاعات شما اطلاعات شما
آی پی آی پی : 54.166.233.99
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
تاریخ امروز امروز : دوشنبه 04 تیر 1397

خبرنامه

براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

تصویر ثابت